SH-SC 739 szárnykerekes hőfogyasztásmérő

Termék leírás

Az SH-SC 739 szárnykerekes kompakt hőfogyasztásmérő, egysugaras és többsugaras kapszulás hagyományos szárnykerekes kivitelben készül. Az SH-SC 739 a sikeres és népszerű Supercal 539 szintén szárnykerekes kompakt hőfogyasztásmérő korszerűsített változata. Az SH-SC 739 nemcsak kinézetében változott elődjéhez képest, hanem a számítóegységet számos új funkcióval és új verziókkal bővítették a svájci gyárban. 

 Az SH-SC 739-ben egyszerre van jelen a svájci pontosság és praktikusság. A készülék rendkívül felhasználóbarát. Egyetlen gombnyomással előhívható menüjében minden fontos adat könnyedén megtalálható. A fejegység a mérőkapszula közelében egy kb. 50 cm-es sugarú körben bárhol elhelyezhető, segítve a leolvasást.

Az SH-SC 739 kompakt hőfogyasztásmérő fűtési vagy hűtési energia mérésére szolgál elsősorban lakások és kisebb üzletek, irodák részére. Lehetőség van ún. fűtés/hűtés változat rendelésére is, amely a közegváltozást automatikusan felismeri, és az adatokat egy másik memóriába gyűjti. 

A mért és számított adatok a helyszínen mindig, valamint különféle adatátviteli lehetőségeknek köszönhetően a távolból is kiolvashatók.

Az SH-SC 739 széleskörű kommunikációs adatátviteli lehetőséggel rendelhető:

Optikai

Wireless M-Bus (OMS kompatibilis)

Rádió kommunikáció

LoRaWAN

M-Bus

2 db impulzus kimenet

2 db impulzus bemenet

 Az SH-SC 739 többsugaras mérőkapszula az Ista (G2B) vagy az Allmess (M77x1.5) gyártmányú mérőkelyhekhez is illeszthető qp 0.6, 1,5 és 2,5 m3/h átáramló közegmennyiséggel. 

Az SH-SC 739 egysugaras kompakt hőfogyasztásmérő különböző átáramló közegmennyiséggel és beépítési hosszal rendelhető. 

0,6 m3/h, 110 mm beépítési hossz 

1,5 m3/h, 110 vagy 130 mm beépítési hossz 

2,5 m3/h, 130 mm beépítési hossz 

A hőfogyasztásmérő megfelel a MID 2014/32 / EU irányelv és az EN 1434 3. osztály követelményeinek.

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Keressen minket bizalommal!