SH-ST 440 mozgó alkatrész nélküli hőfogyasztásmérő

Termék leírás

Az SH-ST 440 korszerű mozgó alkatrész nélküli hőfogyasztásmérő, a lengősugár oszcillátor mérési elvnek köszönhetően rendkívül pontos és megbízható.

Az SH-ST 440 hő- és hűtési mérő egy oszcilláló sugáráram-érzékelőből, az SH-SC 531 számítóegységből (akkumulátor vagy hálózati működés) és egy pár Sontex 460 hőmérséklet-érzékelőből áll. Az SH-ST 440 könnyen integrálható bármely távfűtési vagy helyi fűtési hálózatba vagy épületkezelő rendszerbe, kicsi és nagy áramlásokhoz (qp 1,5 - 1500 m3 / h).  Kulcsfontosságú eleme a többfunkciós aritmetikai egység, amely a kommunikációs modulok teljes skáláját kínálja:

M-Bus modul

Mod-Bus modul

LON-Bus modul

wM-Bus modul

Rádió adó-vevő modul 

RS 232 modul

GSM-Modul (csak 230 V tápegységgel)

BACnet-Modul (csak 230 V tápegységgel)

A kivehető mérőfej lehetővé teszi a hatékony újrakalibrálást. Az újrahitelesítés miatti szét- és összeszerelés költségei jelentősen csökkennek, mivel csak a mérőfejet cserélik. Nem szükséges a csőrendszerből a teljes mérőtestet kiszerelni. Az SH-ST 440 mérőfej minden áramlásnál azonos, ami megkönnyíti az újrahitelesítés műveletét. Kiváló minőségű, korrózióálló anyagok használata biztosítja a mérési stabilitást és az üzemi megbízhatóságot több újrahitelesítési időszak alatt. 

Az AGFW hőfogyasztásmérő  IV. Tesztprogramjában a statikus hőfogyasztásmérő, amelynek névleges áramlási sebessége qp 1,0 m⊃3; / h és qp 3,5 m⊃3; / h, a mérési pontosság és tartósság szempontjából öt csillagot, azaz a legmagasabb fokozatot kapta.

Az SH-ST 440 az EN1434 szabványnak megfelelő különféle beépítési hosszúsággal szerelhető, DN40-es méretig menetes felette karimás kivitelben.

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Keressen minket bizalommal!