SH-ST 789 mozgó alkatrész nélküli hőfogyasztásmérő

Termék leírás

Az SH-ST 789 mozgó alkatrész nélküli kompakt hőfogyasztásmérő kompozit műanyagból készül. Rendkívül tartós és könnyű.

A lengősugár oszcillátor mérési elvnek köszönhetően kiemelkedő mérési pontossága és megbízhatósága. A mérőn belüli specifikus geometria, az áramlási sebességgel közvetlenül arányos frekvenciával rendelkező stabil áramlást eredményez. A piezoelektromos érzékelő a nyomáskülönbségek alapján méri ezt a frekvenciát, így kiszámítja a vízmennyiséget. Az elvet a NASA fejlesztette 50 évvel ezelőtt, amelyet az épületgépészeti szegmens számára a Sontex tökéletesített, és így mára már több százezer hőmennyiségmérő működik ezen az elven világszerte.

Az SH-ST 789-ben egyszerre van jelen a svájci pontosság és praktikusság. A készülék rendkívül felhasználóbarát. Egyetlen gombnyomással előhívható menüjében minden fontos adat könnyedén megtalálható. A fejegység az átfolyásmérő közelében egy kb. 50 cm-es sugarú körben bárhol elhelyezhető, segítve a leolvasást.

Az SH-ST 789 mozgó alkatrész nélküli kompakt hőfogyasztásmérő fűtési vagy hűtési energia mérésére szolgál, elsősorban lakások és kisebb üzletek, irodák részére. Lehetőség van ún. fűtés/hűtés változat rendelésére is, amely a közegváltozást automatikusan felismeri, és az adatokat egy másik memóriába gyűjti. 

A mért és számított adatok a helyszínen mindig, valamint különféle adatátviteli lehetőségnek köszönhetően a távolból is kiolvashatók. Az SH-ST 789 széleskörű kommunikációs adatátviteli lehetőséggel rendelhető:

Optikai

Wireless M-Bus (OMS kompatibilis)

Rádió kommunikáció

LoRaWAN

M-Bus

2 db impulzus kimenet

2 db impulzus bemenet

Az SH-ST 789 mozgó alkatrész nélküli kompakt hőfogyasztásmérő különböző átáramló közegmennyiséggel és beépítési hosszal rendelhető. 

1,5 m3/h, 110 vagy 130 mm beépítési hossz 

2,5 m3/h, 130 mm beépítési hossz 

A hőfogyasztásmérő megfelel a MID 2014/32 / EU irányelv és az EN 1434 2. osztály követelményeinek.

Amennyiben termékünk felkeltette érdeklődését kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Keressen minket bizalommal!